Home » What’s hot in Alba Iulia 19-21 noiembrie

What’s hot in Alba Iulia 19-21 noiembrie

Scris de: lifestyledecluj

O cină cu muzică live, o sesiune de relaxare în Apuseni, workshop de Ziua Recunoștinței și o proiecție pentru cei mici sunt unele dintre evenimentele la care poți lua parte în acest weekend în Alba Iulia și prin apropiere.

Vineri, de la 16:00 la 19:00 și sâmbătă de la 10:00 la 12:00, Workshop Thanksgiving Day, organizat de Helen Doron English Alba Iulia.
Workshop cu activități distractive și educative, totul pentru a învăța practicarea recunoștinței în fiecare zi! Vino cu 1 prieten în vineri și sâmbătă, 19 și 20 noiembrie.

De vineri, de la 16:00, până duminică la 12:00, Reconectare & Relaxare by Mărgău Apuseni organizat de Retreat Margau Apuseni.
Te așteaptă un weekend de completă relaxare, un spațiu special creat pentru oameni ca tine care apreciază natura, armonia și care, nu în ultimul rând, caută deconectarea mentală de la rutina zilnică.

Sâmbătă, de la 11:30 la 12:15, Tom Degețel @ Inspire Cinema, Alba Mall, Alba Iulia.
Un spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul tău !”

Sâmbătă, de la 17:00 la 21:00, Cină cu muzică LIVE organizat la CZECH IN La Vizitiu.
Bucură-te de weekend și relaxează-te la o cină la CZECH IN La Vizitiu, unde îți va bucura auzul un trio muzical format din artiști ai stilului stilul caffe concert.

Distracție frumoasă pe oriunde veți ajunge! Nu uitați să fiți responsabili și să aveți grijă de voi.

Sursa foto
: https://adevarul.ro/

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy