Home » What’s hot in Alba Iulia 28 octombrie-30 octombrie

What’s hot in Alba Iulia 28 octombrie-30 octombrie

Scris de: lifestyledecluj

În Alba Iulia și prin apropiere, în acest weekend, Halloween-ul pare a fi principalul motiv de petrecere și distracție. Totuși, vremea bună din următoarele trei zile, aduce și alte evenimente și acțiuni la care poți lua parte pentru a te relaxa. Pe lângă petrecerile tematice de Halloween, mai ai pe listă ieșiri în natură, pe munte, trasee de via ferrata, ture cu bicicletele electrice, spectacol de stand-up comedy, muzică, dans și distracție în cluburi, târg de toamnă și evenimente sportive.

De vineri, de la 16:30, până duminică, la 20:00, Weekend la Cheia, Cheile Râmețului, organizat de Clubul Montan Apuseni.
Vino să petreci un weekend la munte, departe de tehnologie, în mijlocul Apusenilor.

Vei dormi două nopți la Baza Clubului de la Cheia, în Cheile Râmețului.

Vineri, de la 19:00, Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Claudiu – „Ajutor! Suntem Bine.”la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.
Te așteaptă un show ultra extra all inclusive, cu Bordea, Cortea și Claudiu. Glume scurte, glume lungi, glume inteligente, glume albe, glume negre cu mult, mult umor. Mult mai surprinzător decât prețul la motorina, chiar și mai surprinzător decât o Tesla pe GPL.

Vineri și sâmbătă, de la 21:00, Halloween Weekend la O’Cult.

Și în acest weekend, O’Cult vă așteptă, ca de obicei, cu bere gratis (băutura, nu trupa) „all u can drink”, între 21-22:00, iar apoi începe petrecerea! Vineri seara sunteți așteptați să încingeți bateriile pentru sâmbătă, iar sâmbătă să le epuizați venind costumați in cel mai nebun costum de Halloween!

Vineri și sâmbătă, de la 22:00, Halloween Party la Irish Pub Erol.

Irish Pub Erol vă așteaptă într-un decor „electrizant” în acest weekend dedicat sărbătorii Halloween-ului. MC Kotto vine pregătit pentru a încinge atmosfera până în zorii zilei.

De sâmbătă, de la 05:30, până duminică, la 22:30, Drumeție Piatra Craivii și Piatra Secuiuluiorganizată de DCR Adventures.
Munții Trascăului așteaptă să-i descoperiți în două drumeții frumoase. Se va urca pe Piatra Craivii și pe Piatra Secuiului de unde puteți admira o priveliște superbă asupra satului Rîmetea.

Sâmbătă, de la 10:00, Drumeție în Apuseni – Platoul Bedeleu – Poarta Zmeilor organizată de Backpackers România pornind din Sălciua de Sus.
Atunci când vine vorba de Sălciua de Sus, cu Cascada Șipote sau Platoul Bedeleu, e precum ne-am întoarce acasă de la altă casă. Traseul are aproximativ 12 km, diferență de nivel aproximativ 950 m, durata estimată 6-7 ore, posibil să fie parcurs și de un copil de 10-11 ani cu condiție fizică bună, ca urmare, poți să mergi însoțit de copilul tău.

Sâmbătă și duminică, de la 10:00 la 18:00, Via Ferrata în Cheile Turzii, acțiune organizată de Transilvania Extreme Adventures.

Bucură-te de natura, frumusețea și unicitatea Apusenilor într-o tură de via-ferrata pe un traseu spectaculos a cărui parcurgere nu necesită experiență

Sâmbătă și duminică, de la 10:00 la 18:00, Tură cu Biciclete Electrice prin Apuseniorganizată de Transilvania Extreme Adventures la Centrul de Rafting Arieș.

Relaxează-te în natură și bucură-te de frumusețea Munților Apuseni pe 2 roți! Te așteaptă în acest weekend ture cu biciclete electrice pe un traseu cu peisaje de vis. Această activitate este ideală dacă îți dorești o escapadă de la aglomerația din oraș și vrei puțină mișcare în natură.

Sâmbătă, de la 16:00, Halloween cu Șona Connect organizat de Șona Connect la Șona.
Sunteți așteptați împreună cu cei mici pentru a va distra alături de alți copii și adulți. Dacă doriți puteți veni costumați și să aduceți și un dovleac sculptat, desenat sau decorat. Cel mai horror dovleac și cel mai mare dovleac vor primi câte un premiu surpriză.

Sâmbătă, de la 18:00, Toamna în culori la Scărița Belioara, ieșire organizată de Aventuri pe munte la Rezervația Scărița Belioara.

Circuitul de la Scărița Belioara este spectaculos în culorile toamnei, așa că ai o ocazie numai bună să iei parte la una dintre ultimele ieșiri în natură din acest sezon.

Sâmbătă, de la 18:30, Kizomba Workshop & Party – Autumn Edition, organizat de Moving Arts Company la Czech In „La Vizitiu”.
Se zice că „în oamenii frumoși e frumoasă și toamna”. Ei bine, frumoși dansatori, dacă cumva vi s-a făcut dor de kizomba, suntem bucuroși să vă anunțăm că ne revedem la un nou workshop, urmat de o petrecere pe cinste. 

Sâmbătă, la 19:00, Halloween Party la May Sushi.

Sunteți așteptați la cea mai tare petrecere de Halloween! Împreună cu Dj Firy se va petrece în cea mai spooky noapte a anului, unde veți avea parte și de surprize din partea casei!

Sâmbătă, de la 19:00, Halloween Cocktail Party la Casa del Sole.

Sunteți așteptați la cea mai tare petrecere de Halloween din Alba Iulia. Nu ai planuri, dar vrei să petreci spooky cea mai înfricoșătoare zi din an? Organizăm ceva inedit, ceva la care sigur îți dorești să iei parte.

Sâmbătă, de la 21:00, Halloween Latin Dance Party! organizat de Clubul de Dans Sportiv „Apulum” Alba-Iulia.
Clubul de dans „Apulum” vă așteaptă la petrecere pe ritmuri latine să dansați și vă distrațiîmpreună cu sei mai înfocați dansatori!

Sâmbătă, de la 21:00, Haunted House la Art Cafe Downtown.

Duminică, de la 10:00, Autumn fair la The Funky Farmhouse Rooms & Park.

Târgul de toamnă „Autumn fair” vă așteaptă cu expoziție și vânzare de produse hand made, produse locale, fructe, legume, flori, dulciuri, produse bio, jucării, decorațiuni și multe alte surprize.

Duminică, de la 15:00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari la Volei Alba Blaj.

Duminică, la 17:00, Bostaniada la Școala Generală din Micești.
Bostaniada revine după o pauză de 3 ani cu creații înspăimântătoare tematice Halloween-ului. Copiii vor fi premiați pentru crearea celor mai fioroși sau veseli bostani. Vor fi recompensați cei mai talentați „sculptori”, care bineînțeles trebuie mai întâi să impresioneze juriul.

Să aveți parte de un weekend cu distracție frumoasă, timp bun și să se lase cu momente speciale și amintiri de neuitat pe oriunde veți alege să petreceți!

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy