Home » What’s hot in Alba Iulia 3-5 iunie 2022

What’s hot in Alba Iulia 3-5 iunie 2022

Scris de: lifestyledecluj

Vara-și face simțită prezența tot mai intens, iar în Alba Iulia și prin apropiere evenimentele și acțiunile pe la care-ți poți petrece timpul liber în weekend nu sunt deloc puține. Spectacol de teatru, campanii de ecologizare, ieșiri în natură, trasee de via ferrata, rafting, tură cu biciclete electrice, degustare de vin la terasă, petreceri, stand-up comedy și proiecții de film – toate te așteaptă vineri, sâmbătă și duminică pentru un weekend memorabil.

Vineri, de la 11:00, Ecologizare și Aventură pe Baraj, eveniment organizat de Apuseni Spirit la Barajul Mihoiești.

Acțiune de ecologizare a barajului de la Mihoiești cu rafting și caiace împreună cu Centrul de Rafting Arieș. Peturile colectate vor fi comercializate, beneficiul obținut va finanța coșurile de gunoi selective din sălile de clasă din Câmpeni.

Vineri, de la 20:00, VIN la The Mood: crama Serve la The Mood.
Continuă serile cu bun gust la The Mood! De data aceasta, ești invitat/ă la o călătorie viticolă alături de crama Serve. O degustare de vin & brânzeturi maturate, în care vei savura, alături de vinuri și o poveste minunată despre perseverență, dedicare și excelență, poveste care se rescrie cu fiecare pahar de vin savurat în fiecare zi.

Vineri, de la 21:00, 20 de Ani cu Skepsis – OSCAR organizat de Teatrul Skepsis la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia.

În cadrul evenimentului aniversar va fi prezentat spectacolul OSCAR, după C.Magnier – un spectacol de comedie din repertoriul Teatrului Skepsis, cu un ritm susținut și un umor spumos. Asistăm la o zi din viața domnului Barnier, un milionar obișnuit să câștige mereu, dar care de această dată va avea de luptat cu un adversar care nu cedează: soarta.

Vineri, de la 23:00, Friday Night la Mira Summer.

O nouă seara plină de nebunie, nopțile devin albe alături de cele mai rafinate cocktailuri.

Sâmbătă, de la 09:00, Via ferrata Cheile Turzii organizat de Clubul Montan Apuseni.

Clubul Montan Apuseni în parteneriat cu AlpinExpe te invită la via ferrata în Cheile Turzii! Vei învăța să folosești corect echipamentul specific iar adrenalina e garantată!

Se adresează persoanelor cu o condiție fizică bună, fără rău de înălțime, sau care au mai parcurs trasee de via ferrata în prealabil.

De sâmbătă, de la 10:00, până duminică, la 15:00, Cupa MOL Pentru Sănătatea Copiilor, ediția a VI-a organizată de Asociația HIP TEP Egyesület la Leorinț.

Cupa MOL Pentru Sănătatea Copiilor, ediția a VI-a, 4-5 iunie 2022, este singurul concurs național de hipoterapie organizat pentru a scoate în evidență ceea ce pot crea acești copii, talentul cu care sunt înzestrați în diferite probe de călărie terapeutică, hipoterapie în ciuda dizabilității pe care o au.

Sâmbătă și duminică, de la 10:00 la 18:00, Via Ferrata în Cheile Turzii organizată de Transilvania Extreme Adventures.

Ia-ți gașca de prieteni și veniți să vă aventurați împreună la o tură de via-ferrata de neuitat.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică la 18:00, Rafting pe Arieș organizat de Transilvania Extreme Adventures la Centrul de Rafting Arieș.

Repezișuri, sărituri în apă de pe stânci, body rafting, oameni faini, multă adrenalină, distracție și râsete! Îți sună bine? Atunci weekendul acesta te invităm la o tură de Rafting cu echipa Transilvania Extreme Adventures!

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică la 18:00, Tură cu Biciclete Electrice prin Apuseniorganizată de Transilvania Extreme Adventures la Vidolm.

În weekendul acesta se anunță vreme faină și știți cum se petrece un astfel de weekend? Pe două roți. Traseul are o lungime de 50 km, iar parcurgerea acestuia durează aproximativ 4 ore.

Sâmbătă, de la 12:00, Marea Deschidere Casa Berarilor Artizani Alba Iulia.

Casa Berarilor Artizani Alba Iulia te va întâmpina cu bere artizanală românească făcută numai din ingrediente naturale și îmbuteliată proaspăt în magazin de către maeștri berari pricepuți!

Sâmbătă, la 20:00, Stand-up Comedy cu Ana Maria Calita @ Alba Iulia la Pub Skit’ 77.

Atenție, grad ridicat de amuzament!

Știi ce poate fi mai amuzant decât glumele despre femei? O femeie care face glume. Te-ai prins? Ai râs? Dacă încă nu ai râs, atunci te invităm la un show de zile mari, prezentat de Ana Maria Calița alături de Elena Voineag.

Sâmbătă, de la 23:00, Saturday Party la Mira Summer.

Știi deja, cele mai tari petreceri se țin vara aceasta în Mira Summer! Sâmbătă te așteaptă un invitat special, DJ RAULO, trebuie să vii doar cu mult entuziasm și zâmbetul pe buze.

Duminică, de la 09:00, Împreună pentru un viitor verde – Alba Iulia organizat de RoEcollect și ColecteazaRo.

O nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice la Alba Iulia.

Duminică, de la 09:00, Excursie la Piatra Craivii organizată de Clubul Montan Apuseni.

Ești invitat/ă să descoperi un masiv calcaros spectaculos care a păstrat, datorită izolării sale, o mulțime de specii protejate și rare.

Duminică, de la 15:00, Via Ferrara Cheile Turzii organizat de Clubul Montan Carpați 29.

Traseul de Via Ferrata din Cheile Turzii este un traseu de alpinism amenajat și accesibil nu doar alpiniștilor ci și celor dornici de aventură. Pe tot traseul există un cablu de oțel de care ești asigurat cu lonja de via ferrata.

Duminică, de la 18:00, R.M.N. – proiecție specială la Sebeș | Caravana Zilele Filmului Românesc la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș.

R.M.N., cel mai nou film al lui Cristian Mungiu, va putea fi văzut la Sebeș, într-o proiecție specială în prezența regizorului. Spectatorii vor avea ocazia să stea de vorbă cu cineastul și actrița Judith State, după proiecție.

Duminică, de la 21:30, R.M.N. – proiecție specială la Alba Iulia în Piața Cetății.

R.M.N., cel mai nou film al regizorului Cristian Mungiu, va putea fi văzut într-o proiecție specială, în prezența regizorului. Spectatorii le vor putea adresa întrebări regizorului și actriței Judith State. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Timp bun, oameni faini, locuri grozave și distracție pe măsură pe oriunde ai alege să-ți petreci weekendul!

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy