Home » What’s hot in Alba Iulia 6-8 mai

What’s hot in Alba Iulia 6-8 mai

Scris de: lifestyledecluj

Weekendul vine la Alba Iulia cu câteva evenimente și acțiuni la care poți lua parte. O acțiune de ecologizare, petreceri în cluburi și baruri, concert live, workshop de dans, ieșiri în natură pe munte, trasee de via-ferrata sau rafting pe Arieș sunt doar câteva dintre modurile în care-ți poți petrece timpul liber în următoarele 3 zile.

Vineri, de la 12:00, Ecologizare #respectnature Vințu de jos, acțiune organizată de ReLeaf Present și Rotary Club Alba Iulia.

Hai la ecologizare alături de elevii Școlii Gimnaziale „Iuliu Maniu” Vințu de Jos, la inițiativa Rotary Club Alba Iulia.

Vineri și sâmbătă, de la 18:00, Green Party la Choice.

Fiecare sfârșit de săptămână trebuie să fie epic, astfel că Choice vă asigură muzică bună, preparate care mai de care și cocktail-uri pe măsură.

De vineri, de la 18:00, până duminică, la 17:00, Piatra Secuiului – Cetatea Trascăului – Cheile Turzii – Via Ferrata Sky Fly – Cheile Turenilor, ieșire organizată de Tura de aventură.

Hai pe munte! Bucură-te de zilele frumoase ale începutului lunii mai lăsând în urmă aglomerația și agitația orașului și mergând către priveliștea superbă oferită de munții României! Hai să vezi Piatra Secuiului – Cetatea Trascăului – Cheile Turzii – Via Ferrata Sky Fly – Cheile Turenilor.

Vineri, de la 21:00, Sensation Night Party în Irish Pub Erol.
Te așteaptă distracție până în zorii zilei în Irish Pub Erol.

DJ Radu vine „la pachet” cu o surpriză – Răzvan Sax, un virtuoz al saxofonului, (instrument tare îndrăgit de noi) va da o notă în plus atmosferei de mare petrecere în Irish Pub Erol.

Vineri, de la 22:00, Dj Ure la Club Kalabria.

Sâmbătă, de la 10:30, Adrenalină pe via ferrata din Cheile Turzii, organizat de Backpackers România în Cheile Turzii.

Un traseu care te va face să simți că trăiești și care presupune escaladarea stâncii de-a lungul unui cablu metallic pe care sunt montate lonjele de via ferrata. 

Sâmbătă, de la 10:30, Rafting de primăvară pe Arieș, organizat de outdoorexperience la Vidolm.
Căutați să faceți ceva activ în weekend? Haideți la un rafting pe Arieș în Munții Apuseni. Debitul de primăvară pe Arieș vă va asigura senzații tari!

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică, la 18:00, Via-Ferrata în Cheile Turzii, organizat de Transilvania Extreme Adventures.

Hai la o super tură de via-ferrata! Traseele de via-ferrata (tradus „drum de fier” din italiană) sunt trasee dotate pe întreaga lor lungime cu structuri metalice, trepte de fier, sufe metalice, pitoane, poduri suspendate, care permit persoanelor mai puțin experimentate în domeniul alpinismului să parcurgă în siguranță trasee asemănătoare cu cele de alpinism.

Sâmbătă, de la 14:00, Dance Workshop + Lattin After Party, eveniment organizat de Clubul de Dans Sportiv „Apulum” Alba-Iulia la Pub Skit’77.

Vrei să te relaxezi și să te simți bine? Clubul de Dans „Apulum” împreună cu Pub Skit’77 te invită la cel mai tare WorkShop de Dans unde vei avea posibilitatea să te miști într-un ritm dinamic și intens cunoscând cele mai intense tipuri de dans – Bachata, Kizomba și Salsa.

Sâmbătă, de la 20:00, The Puzzles la Pub 13.

Vă era dor de o seară în care să uitați de grijile zilnice și să vă distrați pe cinste? Perfect! Sâmbătă se dă startul distracției alături de trupa The PuZzles, la Pub 13 Restaurantul Cetății!

Sâmbătă, de la 21:00, Saturday Dance Party în Irish Pub Erol.
Febra petrecerilor de sâmbătă seara continuă în Irish Pub Erol. MC Kotto vine pregătit cu piese pentru toate gusturile pentru ca voi să puteți încinge ringul de dans.

Sâmbătă, de la 22:00, Shadow Sillhouette la Club Kalabria.

Shadow Sillhouette este unul dintre cei mai talentați și pasionați DJ și producători români, care știe exact ce butoane să apese pentru a te face să te contopești cu muzica. Cu o experiență vastă în lumea clubbingului românesc, Shadow Sillhouette face parte din Roots Agency, este DJ rezident la Alaska Outdoors și a bucurat de-a lungul timpului inclusiv publicul din NOA Cluj și pe cel de la Untold. Modul său special de a crea și de a simți muzica face ca fiecare experiență să fie #diferită și de neuitat!

Duminică, de la 09:00 la 13:00, Via Ferrara Cheile Turzii, organizat de Clubul Montan Carpați29.

Traseul de Via Ferrata din Cheile Turzii este un traseu de alpinism amenajat și accesibil nu doar alpiniștilor ci și celor dornici de aventură. Pe tot traseul există un cablu de oțel de care ești asigurat cu lonja de via ferrata.

Duminică, de la 10:00 la 17:00, Drumeția micului montaniard organizată de Backpackers Romania la Sălciua.

Hai cu mic și mare să petrecem o zi de primăvara în mijlocul naturii. Te așteaptă un traseu cu dificultate ușoară, potrivit atât pentru tine cât și pentru copilul tău, și anume vizitarea cascadei Șipote din Munții Trascău. Traseul pleacă din comuna Sălciua de Jos, în mare parte drumul este prin pădure alternând cu zone deschise cu priveliști spre valea Arieșului.

Distracție faină pe oriunde ați merge și orice veți face! Nu uitați să aveți grijă de voi!

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy