Home » What’s hot in Alba Iulia 8-10 aprilie 2021

What’s hot in Alba Iulia 8-10 aprilie 2021

Scris de: lifestyledecluj

Acțiunile și modurile de petrecere a timpului liber în weekend la Alba Iulia și prin apropiere sunt tot mai multe. Activități în aer liber, drumeții pe munte, petreceri în cluburi, concerte de muzică live, acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice, o competiție de ciclism, o plimbare cu bicicletele, stand-up comedy, via-ferrata, competiție de schi și snowboard în stil retro și proiecție de spectacol de teatru la cinema pentru cei mici sunt doar câteva dintre evenimentele la care puteți lua parte în acest final de săptămână prin zonă.

De vineri, de la 16:30, până duminică, la 20:00, Socializare în Apuseni- Weekend în natură la Cheia, Cheile Rîmețului organizat de Clubul Montan Apuseni la Cabana Cheia, Cheile Rîmețului.

Te invităm la o drumeție pe poteci de munte din Apuseni. Vei descoperi cum trăiau înaintașii noștri acum 50 de ani, fără tehnologie, în comuniune cu natura.

Vineri și sâmbătă, de la 18:00, Green Party la Choice.

Fiecare sfârșit de săptămână trebuie să fie epic, astfel că Choice vă asigură muzică bună, preparate care mai de care și cocktail-uri pe măsură.

Vineri, de la 21:00, Concert Pragu’ de sus la Pub Skit’ 77.

Trupa „Pragu’ de sus” lansează albumul „Să nu urăști nimic” la Alba Iulia, printr-un concert extraordinar la Pub Skit’ 77.

Vineri, de la 21:00, Friday Night Party în Irish Pub Erol.

DJ Carlo vine pregătit cu multe piese pentru a încinge atmosfera din Irish Pub Erol până în zorii zilei.

Vineri, de la 22:00, MC Aner & Moving Elements / Club Kalabria / Vineri, 8 apr la Club Kalabria.

Vineri ești invitat la un party incendiar alături de nimeni altul decât MC Aner pe ritmul lui Tudor de la Moving Elements.

Sâmbătă, de la 09:00, Colectare Deșeuri Electrice în Blaj organizată de RoEcollect.

Blaj colectează responsabil! Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în Blaj.

De sâmbătă, de la 09:00, până duminică, la 16:00, Drumeție Cetățile Ponorului – Cheile Galbenei și Via Ferrata organizată de TerraMont

Sunteți invitați în cele mai complex sistem carstic din România, să vedeți cele mai splendide și impunătoare formațiuni carstice din Europa, Cetățile Ponorului și Cheile Galbenei. Veiîntâlni grote, peșteri ascunse, râuri subterane, cascade și izbucuri.

De sâmbătă, de la 10:00, până duminică, la 17:00, Retro Days Transalpina organizat de Revolution Kids.

După ediția de anul trecut când ne-am distrat așa tare, revenim și anul acesta cu un eveniment de închidere de sezon, când vremea e însorită și noi cu toții, relaxați după o iarnă lungă și frumoasă. Vă invităm la Retro Days la pârtia de schi Transalpina. Căutați-vă prin podul bunicilor, al părinților sau prin magazine second niște costume de schi și snowboard old school și haideți să ne distrăm împreună. 

Sâmbătă, de la 20:00, Saturdays are for friends! la Pub 13 – Restaurantul Cetății .

Ți-e dor de o petrecere? Ce zici? Ia-ți prietenii și mergeți să petreceți împreună cu muzică live, melodii de ieri și de azi, alături de Gino&Band.

Sâmbătă, de la 20:00, Muzică tradițional lăutărească LIVE cu Taraful Mariana Risipitu la Czech In La Vizitiu.

Ia parte la un concert de excepție, cu muzică tradițional lăutărească, folclor și muzică de petrecere cu Mariana Risipitu și Taraful condus de către Marcel Raț, alături de maestrul violonist Florin Risipitu!

Sâmbătă, de la 22:00, Sensation Party în Irish Pub Erol.

DJ Radu vine pregătit cu un cocktail de piese, atent selecționate pentru toate gusturile muzicale, pentru a vă oferi o seară de neuitat până în zori.

Sâmbătă, de la 22:00, Mihai V / Club Kalabria / Sâmbătă, 09 apr la Club Kalabria.

Mihai V va face clubul să vibreze sâmbătă seara în Kalabria.

Duminică, de la 10:00, Transalpina Winter Bike & Run organizat de Ciclism Vâlcea la 

Domeniul schiabil Transalpina – Voineasa.

A cincea ediție a competiției de ciclism „Transalpina Winter Bike & Run”.

Duminică, de la 10:00, reCycle your energy organizat de Biciclim.

Primăvara este anotimpul în care natura revine la viață. După o iarnă lungă și grea este momentul să ne întâlnim, în sfârșit, și să #biciclim împreună.

Duminică, de la 12:00, Hansel și Gretel | Teatru la Cinema la Inspire Cinema.

O producție Opera Comică pentru Copii din București, un spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul tău!”.

Hai să te distrezi la un show de #standupcomedy cu Toma „spaima unui singur curier” Alexandru pe care sigur l-ai văzut la Una Scurtă, Râzi ca Prostu, iUmor, Roast-ul lui Velea și al lui Marian Godină, Show de Seară, Arde-mă sau podcastul Ceva Mărunt. Sau doar îl confunzi cu altcineva. Alături de el vin Mocanu, comediant și podcaster Zi Bună! și LIVE cu Alex Mocanu, și Bogdan Cismaș de la 3 Proști și Viezurele Vesel. Ăsta-i un trio de neratat!

Duminică, de la 20:00, Alba Iulia: Stand-up comedy cu Toma, Mocanu & Bogdan Cismaș la Pub Skit’ 77.

Distracție faină pe oriunde ați merge și orice veți face! Nu uitați să aveți grijă de voi!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy