Home » What’s hot in Alba Iulia in 11-13 noiembrie 2022

What’s hot in Alba Iulia in 11-13 noiembrie 2022

Scris de: lifestyledecluj

Se apropie weekend-ul, iar la Alba Iulia și prin apropiere ai suficiente motive de a petrece, a te relaxa și a participa la evenimentele care te așteaptă. Ieșiri în natură, pe munte, traseu de via ferrata, târg de antichități și handmade, festival de interpretare muzicală, festival cultural, petreceri în cluburi, concerte cu muzică live, evenimente sportive, toate acestea sunt doar câteva dintre modurile în care-ți poți petrece acest final de săptămână.

De vineri, de la 10:00, până duminică, la 22:00, Festivalul Cultural ,,Augustin Bena” organizat de Centrul de Cultura Augustin Bena Alba.

Festivalul cultural ,,Augustin Bena” este un festival multi art care cuprinde expoziții de artă, lansări de carte, spectacole și concerte, conferințe științifice, colocvii de etnografie și folclor și gala „Tezaurelor Umane Vii” din județul Alba.

De vineri, de la 10:00, până duminică, la 21:00, Târg de antichități și handmade, organizat de Târguri și evenimente Alba Iulia la Alba Mall.

Vor fi prezenți expozanți cu mobilier, decorațiuni, tablouri, bijuterii, ceasuri de mână, ceasuri de perete sau de podea, candelabre, veioze și alte obiecte numi bune pentru a-ți decora un colț al casei.

De vineri, de la 19:00, până sâmbătă, la 22:00, Voices la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia.

Festival de muzică pop la care vor participa tineri talentați, dornici de afirmare, care reprezintă casele de cultură studențești din țară.

Vineri, de la 20:00, Muzică #LIVE | Impact Band la Czech In „La Vizitiu”.

Nu ai ajuns la petrecerea cu muzică live de vinerea trecută?! Nicio grijă! Se dă, din nou, drumul la distracție și vinerea aceasta, alături de Impact Band! Nu vrei să ratezi o super seară de petrecere cu muzică #live, preparate delicioase și băuturi pe gustul tău, la Vizitiu.

Vineri și sâmbătă, de la 20:00, MegaWeekend aniversar la Pub 13 – Restaurantul Cetății.

Pub 13, unul dintre cele mai vechi și constante localuri din Alba Iulia sărbătorește 19 ani de activitate în acest weekend. Ai parte de două seri de neuitat. Vineri seara te destinzi, ca pe vremuri, la petrecerea retro întreținută de DJ Paul, iar sâmbătă te bucuri de concert de clape, chitară, saxofon și voce cu Laura Orian, Cristian Alexievici și Răzvan Meseșan.

Vineri, de la 22:00, Lation Dance în Irish Pub Erol.

MC Kotto vine pregătit 100% pentru a vă purta în ritmuri latino şi nu numai. Petrecerile marca Irish Pub Erol & MC Kotto, vor atinge cote maxime și vor dura până în zorii zilei.

Vineri, de la 23:00, Ladies Night în Club Kalabria.

Vineri este seara fetelor și femeilor în Kalabria. Te așteaptă atmosferă de petrecere pentru a te lăsa purtată pe cele mai dansante ritmuri.

Vineri, de la 23:00, Drum&Bass Night la Art Cafe Downtown.
Vineri seara se petrece pe ritmuri de Drum&Bass în Art Cafe.

Sâmbătă, la 08:30, Ascensiune pe Vf. Poienița 1437m – Munții Metaliferi, organizată de Clubul Montan Apuseni.

Descoperă cele mai frumoase culori de toamnă din Apuseni! Pregătește-te să faci mișcare la munte, departe de orice sursă de poluare. Îți vei dezvolta condiția fizică și vei avea un corp armonios și plin de energie!

Sâmbătă și duminică, de la 10:00 la 17:00, Via Ferrata în Cheile Turzii, acțiune organizată de Transilvania Extreme Adventures.

Bucură-te de natura, frumusețea și unicitatea Apusenilor într-o tură de via-ferrata pe un traseu spectaculos a cărui parcurgere nu necesită experiență.

Sâmbătă, de la 17:30, Volei Alba Blaj – CSM Lugoj la Volei Alba Blaj.

Meci volei din cadrul etapei a IV-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Sâmbătă, de la 22:00, Saturday Night Fever în Irish Pub Erol.

Poți simți febra de sâmbătă seara doar în Irish Pub Erol unde DJ Radu vine pregătit pentru a crea o atmosferă incendiară.

Sâmbătă, la 23:00, Reopening Party alături de MC Kotto în Club Stage.

Club Stage sărbătorește redeschiderea porților după mai mult timp de absență din peisajul monden albaiulian și te așteaptă să fii alături la petrecerea weekend-ului!

Duminică, de la 18:00, Concert Compact la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia.

Bucură-te de un nou concert al trupei Compact cu ocazia turneului național „Pe tine te-am ales”.

Să aveți parte de un week-end fix așa cum vi-l doriți! Să vă distrați cât mai fain și cât mai bine și nu uitați să aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Marius Rusu

0 Comentariu
1

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy