Home » What’s hot in Alba Iulia in 14-16 octombrie 2022

What’s hot in Alba Iulia in 14-16 octombrie 2022

Scris de: lifestyledecluj

Se anunță un weekend cu atmosferă călduroasă, de toamnă, la Alba Iulia și prin apropiere, iar zilele următoare sunt marcate de celebrarea Centenarului Încoronării, dar aveți parte și de alte evenimente și acțiuni la care puteți participa pentru a vă petrece timpul liber: expoziții de artă, proiecții de filme, piese de teatru, inaugurare de traseu cultural artistic, campanie de donare de sânge, ieșiri în natură, pe munte, curs de identificat ciuperci, trasee de via ferrata, rafting pe Arieș, stand-up comedy, petreceri în cluburi, turneu de golf și spectacol de magie pentru cei mici.

De miercuri, de la 11:00, până duminică, la 19:00, Centenarul Încoronării, eveniment organizat de Primăria din Municipiul Alba Iulia.

Vineri, de la 07:00 la 12:00, LSUA donează sânge!, acțiune organizată de LSUA Alba Iulia la Centrul De Transfuzie Alba Iulia.

De vineri, de la 10:00, până duminică Bushcraft Adventure organizat de Carpathian Craftsman la Black Sheep Camp în Poiana Horea, Apuseni.

Vineri, la 16:30, „Regina Maria – pasiuni și doruri”, expoziție colectivă de pictură, expoziție organizată de Centrul „Academia Doamnelor” Alba Iulia la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia.

Vineri, la 17:00, Trei documentare de film istoric în proiecție la Alba Iulia proiectate de Războiul Regelui la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia.

Vineri, la 18:00, Regal Etnografic, expoziție din Colecția etnografică Marius Matei organizată de la Museikon.

De vineri, de la 18:00, până duminică, la 21:00, Șureanu-Pe un picior de plai!, ieșire organizată de Prietenii Naturii Banat în Munții Șureanu.

Vineri, de la 20:30, Stand-up Comedy, cu Paul Mirea și Cosmin Toba la La Conac.

Vineri, la 21:00, Latino Party la Irish Pub Erol.

Vineri, la 21:00, Friday Fever Party la O’Cult

Sâmbătă, de la 07:00, Scărița Belioara în ținută de gală, ieșire organizată de Prietenii Naturii – Școala „Regele Ferdinand” Sibiu în Rezervația Scărița Belioara.

De sâmbătă, de la 09:00, până duminică, la 17:00, Romanian Grand Lodge Charity Golf Tournament, eveniment organizat de Golf Caritabil la Theodora Golf Club.

Sâmbătă și duminică, de la 10:00 la 18:00, Rafting de toamna pe Arieș organizat de Transilvania Extreme Adventures la Centrul de Rafting Arieș.

Sâmbătă, de la 14:00 la 17:00, Centenarul Încoronării | Alba Iulia eveniment din cardul Centenarul Încoronării Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria.

Sâmbătă, la 19:00, Good Food Good Mood la Hydro.

Sâmbătă, la 21:00, Back to 2000 la Irish Pub Erol.

Sâmbătă, la 21:00, Drum n bass party la O’Cult.

Sâmbătă, la 23:00, Ladies Night la Club Kalabria.

Duminică, de la 07:00, Curs de identificat ciuperci cu Claudia Deleanu organizat de Clubul Montan Apuseni în Munții Apuseni.

Duminică, de la 11:00, Via-ferrata prin Grota lui Hili – Cheile Turzii, organizat de TerraMont în Cheile Turzii.

Duminică, la 11:00, Minunații lui Verdini la Alba Iulia la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia.

Distracție faină, timp bun, aventuri de neuitat și momente speciale pe oriunde veți alege să vă petreceți aceste zile de weekend!

Marius Rusu

Sursa foto: www.visitalbaiulia.city

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy