Home » What’s hot in Alba Iulia in 15-17 aprilie

What’s hot in Alba Iulia in 15-17 aprilie

Scris de: lifestyledecluj

Weekendul se apropie cu pași repezi, iar în Alba Iulia și prin apropiere au loc mai multe evenimente și acțiuni cu care-ți poți umple timpul liber. De la drumeții prin natură la petreceri în cluburi, de la campanie de donare de sânge la concerte live, de la eveniment pentru pasionații de autoturisme la trasee de via ferrata, de la rafting pe Arieș la târg de Florii, de la degustare și lansare de vin la acțiune umanitară la Cugir, toate te așteaptă de vineri până duminică. 

Vineri, de la 07:30, ultima zi din campania națională Azi donezi, mâine salvezi! la Centrul De Transfuzie Alba Iulia.

O nouă campanie de donare marca „Donează Sânge, fii erou!”. Ești așteptat la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, b-dul Revoluției 1989 nr. 23 (în incinta Spitalului Județean de Urgențe Alba), de luni până la 13:00, cu multe surprize oferite de partenerii campaniei.

Vineri și sâmbătă, de la 18:00Green Party la Choice.

Fiecare sfârșit de săptămână trebuie să fie epic, astfel că Choice vă asigură muzică bună, preparate care mai de care și cocktail-uri pe măsură.

Vineri, de la 21:00, Retro Electro Party în Irish Pub Erol.

Nostalgicii muzicii de calitate pot petrece momente memorabile vineri seara. MC Kotto vine pregătit să vă încânte și să creeze atmosfera incendiară marca Irish Pub Erol.

Vineri, de la 22:00Dj Carlos / Club Kalabria la Club Kalabria.

Carlos este un bine-cunoscut DJ din Cluj-Napoca și nu numai. De-a lungul carierei sale a fost rezident la cele mai importante cluburi din orașul său natal, iar din 2014 până în prezent rezident în club Noa. A avut onoarea de a mixa la festivaluri importante din țară și din afară: Untold, Snow Fest (France), Liberty Parade, Delahoya, Peninsula Festival, Student Parade sau Ghioroc Summer Fest.

Sâmbătă, de la 10:00, Cars And Coffee | Spring Edition organizat de FlatOut Automotive Media.

Evenimentul este organizat de o echipă de pasionați și voluntari, gata să umple latura vestică a cetății de mașini modificate, sport și retro.

Sâmbătă, de la 10:00Cetatea Colțești și Cheile Siloșului (nivel începător) organizat de Backpackers Romania la Cetatea Trascăului.

Circuitul propus este unul de dificultate ușoară/medie, aproximativ 13 km, diferență de nivel aproximativ 700 m, durata estimată 6-7 ore, posibil să fie parcurs și de un copil de 8-9 ani cu condiție fizică bună, ca urmare, poți să vii însoțit de copilul tău, noi ne vom bucura să-i transmitem câte ceva despre lumea fascinantă a muntelui.

Sâmbătă, de la 10:30Rafting de primăvară pe Arieș organizat de outdoorexperience  la Vidolm.

Cauți să faci ceva activ în weekend? Haide la rafting pe Arieș, în Munții Apuseni. Debitul de primăvară pe Arieș îți va da senzații tari.

Sâmbătă și duminică, de la 12:00Târgul de primăvara Country Living la Funky Farmhouse

Târgul de primăvară Country Living este o sărbătoare a tuturor lucrurilor de primăvară, plin de plăceri simple, lucruri de făcut, prăjituri de copt, talente de cultivat și magie de crescut în casa și gradina ta.

Sâmbătă, de la 19:00, VIN la The Mood: crama Vlădoi & lansare de vin la The Mood.

De data aceasta, vă invităm la o călătorie viticolă despre moștenirea unei pasiuni. O degustare de vin cu povești între generații despre arome și soiuri de struguri, alături de crama familiei Vlădoi, care va culmina cu lansarea Vinului Favorit al celui care a fost bunicul proprietarului cramei Vlădoi.

Sâmbătă, de la 21:00Concert GoodDay / Live Cover Band la Pub Skit’ 77.

Super concert live alături de trupa GoodDay la Pub Skit’77.

Sâmbătă, de la 21:00Dance Party în Irish Pub Erol.

Continuă seria petrecerilor cu MC Kotto cu aceeași bună dispoziție și chef… de muzică bună până în zorii zilei.

Sâmbătă, de la 22:00, Zu Party cu Adi Mihăilă & Energy K / Club Kalabria la Club Kalabria.

Adi Mihăilă (The Hitman) & Energy K vin în premieră la Club Kalabria cu cele mai hot mixuri și cel mai bun vibe. Be there!

Sâmbătă, de la 20:00, Laura Orian & Friends la Pub 13 – Restaurantul Cetății .

Bucură-te de vocea emblematică a Laurei Orian și de hituri mai vechi și mai noi, într-o interpretare de neuitat împreună cu un pahar de spumant rece și un vibe electrizant. Cheers to a great evening ahead!

Duminică, de la 10:00Via ferrata Cheile Turzii, organizat de Clubul Montan Apuseni.

Clubul Montan Apuseni în parteneriat cu AlpinExpe te invită la via ferrata în Cheile Turzii! Vei învăța să folosești corect echipamentul specific, iar adrenalina e garantată! Vei avea parte de echipament adecvat, certificat UIAA și ghizi montani autorizați. Traseul se adresează persoanelor cu o condiție fizică bună, fără rău de înălțime, sau care au mai parcurs trasee de via ferrata în prealabil.

Duminică, de la 10:30Adrenalină pe via ferrata din Cheile Turzii, acțiune organizată de Backpackers Romania la Petreştii de Jos.

Se dă startul cocoțatului pe stânci! Unde altundeva decât pe celebrul traseu de #viaferrata Sky Fly din Cheile Turzii? Un traseu care te va face să simți că trăiești și care presupune escaladarea stâncii de-a lungul unui cablu metalic pe care vor fi montate lonjele de via ferrata.

Duminică, de la 11:00Moto Iepurașul 6 „Lupii Sigidavei Cugir MF” organizat de Lupii Sigidavei Cugir.

Acțiune umanitară organizată la Cugir de către Lupii Sigidavei.

Distracție faină pe oriunde ați merge și orice veți face! Nu uitați să aveți grijă de voi!

Sursa foto: www.natgeo.ro

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy