Home » What’s hot in Alba Iulia in 18-20 martie

What’s hot in Alba Iulia in 18-20 martie

Scris de: lifestyledecluj

Odată cu eliminarea restricțiilor tot mai multe posibilități, evenimente și acțiuni de petrecere a timpului liber prin Alba Iulia și prin apropiere se ivesc. În acest weekend poți lua parte la câteva petreceri în cluburi sau prin baruri, drumeții prin natură, pe munte, competiții de schi, un show de stand-up comedy sau proiecție de spectacol de teatru la cinema pentru cei mici.

Vineri, de la 20:00, Shot party// La Pas Cafe la La pas.

La Pas își redeschide porțile cu muzică și shot-uri pentru cei mai faini oameni, exact ca-n vremurile bune.

Vineri și sâmbătă, de la 18:00, Green Party la Choice.

Fiecare sfârșit de săptămână trebuie să fie epic, astfel că Choice va asigura muzica bună, preparate care mai de care și cocktail-uri pe măsură.

Vineri și sâmbătă, de la 19:00, Muzică Live la Complex Prestige.

Brothers Band vă așteaptă vineri și sâmbătă la Complex Prestige să vă bine-dispună ca în vremurile bune.

Vineri, de la 20:00, Sushi and music vibes (special guest Dj Firy) la May Sushi Alba Iulia.

Cu siguranță tuturor ne e dor de o petrecere fără restricții. Vinerea aceasta May Sushi îți propune să ne distrăm alături de DJ Firy!

Vineri, de la 21:00, St Patrick’s Day la Irish Pub Erol.

Mare sărbătoare la Irish Pub Erol. St Patrick, patronul spiritual al Irlandei, va fi celebrat într-un cadru festiv împreună cu cei a căror energie debordează de bună dispoziție. Cele mai inspirate ținute vor fi premiate așa cum se cuvine.

Vineri de la 22:00, Dj Tudor / Moving Elements / 18 martie / Club Kalabria la Club Kalabria.

Club Kalabria te așteaptă la un party cu cele mai în trend piese alături de Tudor Marciu de la Moving Elements.

Sâmbătă, de la 09:00, Ski de tura/ splitboard la Domeniul Schiabil Șureanu.

Un nou eveniment de schi de tură la Șureanu. Ninsorile prognozate pentru următoarele săptămâni pentru munții Șureanu, ne obligă să facem abstracție de data din calendar și să lăsăm la îndemână echipamentul de ski de tură.

Sâmbătă, de la 10:00, Drumeție pe rachete de zăpadă -Vf Pătru 2130 m- M-tii Șureanu la Domeniul Schiabil Șureanu.

Da, vezi bine, din nou, drumeție în Șureanu. Ne întâlnim în parcarea din stațiunea de schi și pornim în aventura zilei. Traseul propus urcă pe vârful Pătru, 2130m, grad de dificultate mediu.

Sâmbătă, de la 12:00, Cupa de ski Șureanu – ediția a III-a la Domeniul Schiabil Șureanu.

Concurs de schi în cea de a III-a ediție a cupei Șureanu.

Sâmbătă, de la 16:00, Drumeție circuit sub lună plină // Munții Lotrului organizată de TNS Adventures – Outdoor Activities Guides.

Printre munții mai puțin umblați din România se numără și Munții Lotrului. Deși sunt amplasați astfel încât priveliștile pe care le oferă sunt dintre cele mai largi, nu mulți turiști le calcă potecile. Poate datorită accesului mai complicat, poate datorită lipsei marcajelor și a informațiilor necesare.

Sâmbătă, de la 21:00, Latino Party la Irish Pub Erol.

Cha-Cha, Rumba sau Salsa, îți poți alege stilul care te reprezintă, iar Irish Pub Erol te premiază pentru cel mai bun dans. DJ Radu are piesele pregătite pentru a încinge atmosfera până în zorii zilei.

Sâmbătă, de la 22:00, Dj Carlos / 19 martie / Club Kalabria la Club Kalabria.

Weekendurile cu petrecere cotinuă în Kalabria, iar vineri seara DJ Carlos va încinge atmosfera. Carlos este un renumit DJ din Cluj-Napoca, iar de-a lungul carierei sale a fost rezident la cele mai importante cluburi din orașul său natal, din 2014 până în prezent rezident în club Noa.

Duminică, de la 12:00, Erus și Valea Iubirii | Teatru la Cinema la Inspire Cinema Alba Iulia.

Un spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul tău!”.

Duminică, de la 19:30, Stand Up Comedy cu Victor Bara – Traume si Alcool @ Alba Iulia la Pub Skit’ 77.

Te-ai săturat de poantele obișnuite din comediile previzibile? Nu ai mai râs de foarte mult timp cu pofta? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci ești invitat la un show senzațional cu Victor Băra, un show la care vei râde cu lacrimi în mod compulsiv. Nu uita să-ți iei și gașca… pentru a râde împreună.

Dacă niciunul dintre aceste evenimente nu te-a convins, nu uita că poți, oricând, ieși la zăpadă, schi și snowboard la domeniile schiabile de prin apropiere: Șureanu, Voineasa, Arena Platoș, Păltiniș, Arieșeni, Buscat, Băișoara, Mărișel, Parâng sau Straja.

Distracție faină pe oriunde ați merge și orice veți face! Nu uitați să aveți grijă de voi!

Sursa foto: informare.apulum.ro

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy