Home » What’s hot in Alba Iulia in 18- 20 noiembrie 2022

What’s hot in Alba Iulia in 18- 20 noiembrie 2022

Scris de: lifestyledecluj

Dacă ești din Alba Iulia sau de prin apropiere sau dacă vrei să dai o fugă-n weekend la Alba Iulia, ai diverse ocazii de a-ți petrece timpul liber și a te relaxa. Excursii în natură, pe munte, inaugurarea unui centru de inovare, petreceri și concerte în cluburi, degustare de vinuri, dar și câteva evenimente sportive te așteaptă în următoarele trei zile.

Vineri, de la 15:00, Deschidere CONVENTUM – Centrul de Inovare al albaiulienilor, organizată de Centrul de Inovare Conventum la Centrul de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia.

Proiectul CONVENTUM – Centrul de Inovare al albaiulienilor – a luat naștere în urmă cu 2 ani din dorința de a coagula mișcările de tineret din Alba Iulia, pentru a reuși creșterea competitivității si atractivității orașului pentru inițiative de anvergură în domeniile creative.

Vineri, de la 20:00, Retro Party & Cocktail Night | Dj Priest și Theo Sax #LaVizitiu la Czech In „La Vizitiu”.

Dj Priest & Theo Sax sunt pregătiți să încingă atmosfera La Vizitiu, vineri seara, începând cu 20:00! Ești invitat la una dintre cele mai cool petreceri ale Vizitiului – Retro Party & Cocktail Night, unde muzica bună și băuturile delicioase nu vor lipsi în niciun moment.

Vineri, de la 23:00, Electronic Art la Art Cafe Downtown.

Vineri seara te încălzești pe muzică electronică, alături de prieteni, în Art Cafe.

Vineri și sâmbătă, de la 22:00, Weekend Vibes în Irish Pub Erol.

Febra distracțiilor de weekend din Irish Pub Erol începe vineri cu party-ul marca MC Kotto ce te va purta pe ritmurile distracției până în zorii zilei. Sâmbătă continuă să te distrezi și să dansezi cu DJ Priest care te va purta într-un cocktail de genuri și stiluri muzicale, pe placul tuturor.

Vineri, de la 23:00, Ladies Night în Club Kalabria.

Vineri este seara sexului frumos în Kalabria. Te așteaptă atmosferă de petrecere pentru a te lăsa purtată pe cele mai dansante ritmuri.

De sâmbătă, de la 07:00, până duminică, la 21:30, Scărița Belioara și Cheile Turzii, ieșireorganizată de Prietenii Naturii Banat la Rezervația Scărița Belioara.

Destinația de weekend de aceasta dată este pe plaiuri apusene, căci aici poți admira peisaje autentice, unele cu iz arhaic, în zona rezervației Scărița – Belioara cu case moțești, iar spectaculoasele stânci din Cheile Turzilor te vor bucura de un weekend în natură.

Sâmbătă, la 11:00, CSU Alba Iulia – CS Municipal Galați pe Stadionul „Cetate”.

Meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii Naționale de Rugby.

Sâmbătă, de la 18:00, Volei Alba Blaj – CSM Știința Bacău la Volei Alba Blaj.

Meci volei din cadrul etapei a VI-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Sâmbătă, la 19:00, Serată cu specific franțuzesc și degustare de vinuri la Liziera Blaj.

Bucură-te de o experiență culinară desăvârșită și ia parte la o degustare de vinuri inedită. Vinul a creat întotdeauna experiențe de neuitat iar alături de preparate culinare franțuzești îți vom face cunoștința cu o lume a rafinamentului împreună cu Toma Bucătarul Cetății!

Vineri, de la 21:00, Erwin Hart la Art Cafe Downtown.

După o lungă perioadă de liniște, Sto (Erwin Hart) revine pe scenă cu un nou proiect pe, denumit EXIT. Vei avea parte de o lansare de album și de un after party pe aceeași tematică.

Sâmbătă, de la 07:00 la 20:00, Excursie pe Platoul carstic Ciumerna, organizată de Clubul Montan Apuseni.

Descoperă cele mai frumoase culori de toamnă din Apuseni! Vino să faci mișcare la munte, departe de orice sursă de poluare. Îți vei dezvolta condiția fizică și vei avea un corp armonios și plin de energie!

Sâmbătă, de la 23:00, Bracelet Party în Club Kalabria

Sâmbătă, la 23:00, Saturday Party alături de MC Kotto la Club Stage.

Weekend bun să aveți, fix așa cum vi-l doriți! Să vă distrați cât mai bine și nu uitați să aveți grijă de voi!

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy