Home » What’s hot in Alba Iulia in 25-27 noiembrie 2022

What’s hot in Alba Iulia in 25-27 noiembrie 2022

Scris de: lifestyledecluj

În weekend, la Alba Iulia și prin apropiere te așteaptă ieșiri în natură, pe munte, via ferrata, evenimente caritabile, evenimente sportive, petreceri în cluburi, concerte, muzică live, evenimente pentru cei mici și show de stand-up comedy.

Vineri, de la 09:00, Vino să-ți facem Portretul de Galantom! E Săptămâna Generozității în Alba Iulia!, acțiune organizată de GivingTuesday Romania la Kaufland Alba Iulia.

Vino vineri în magazinul Kaufland din Alba Iulia, iar fotograful nostru evenimentului îți va surprinde zâmbetul inspirat de o faptă bună!

De vineri, de la 18:00, până duminică, la 16:00, Campionatul Național de Kendo, ediția 29, organizat de Asociația Cluburilor de Kendo, Iaido și Jodo la Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Vineri, la 20:00, Frații Balu & Contrast Band #LIVE la Czech In „La Vizitiu”.

Frații Balu și Contrast Band revin La Vizitiu, pregătiți pentru distracție! Vino vineri să petreci o seară faină împreună cu prietenii tăi, cu muzică bună și bunătăți culinare!

Vineri, de la 21:00, CORBU. Ce-am pățit odată la Alba Iulia în Irish Pub Erol.

„Ce-am pățit odată” este un concert-spectacol de nuanță, un subtil umor negru sonor. Dinamismul sonor al forțelor contradictorii de pe scenă: o pendulare permanentă între sarcasmul fin la adresa marilor teme ale vieții, asupra cărora socialul își pune amprenta și secționările prin sunet ale stadiilor firii umane: pierderea și regăsirea iubirii atât prin stimuli naturali, cât și prin stimuli înalt naturali fac din „Ce-am pățit odată” un instrument complex de comunicare cu publicul pe diferite niveluri sonore.

Vineri, la 23:00, Ladies Night la Club Kalabria.

Sâmbătă, de la 07:00 la 19:00, Drumeție în Masivul Bedeleu organizată de Clubul Montan Apuseni.

De sâmbătă, de la 07:00, până duminică, la 21:30, Piatra Secuiului și Cheile Vălișoarei, drumeție organizată de Prietenii Naturii Banat.

Destinația de weekend de aceasta dată este pe plaiuri apusene, căci aici poți admira peisaje autentice, stânci semețe și peisaje pitorești. Obiectivele excursiei sunt țancurile stâncoase și diverse formațiuni carstice din Cheile Vălișoarei Colții Trăscăului, Piatra Secuiului, Grota Studenților pitorescul locuințelor din Rimetea, toate acestea în ultimele culori ale toamnei.

Sâmbătă, de la 11:00, Cursuri Cognikit – Grupe noi, organizat de Cu copiii la povești.

Din 26 noiembrie, Cursurile Cognikit se reiau cu grupe noi la Clubul de carte Cu copiii la povești! În cadrul a 15 întâlniri, preșcolarii și școlarii mici, precum și preadolescenții și adolescenții vor învăța despre ei înșiși și despre cum funcționează relațiile, prevenind din timp tulburări precum anxietatea de performanță, comportamente antisociale, depresie, tulburări obsesiv-compulsive etc.

Sâmbătă, de la 19:00, Ovidiu Pârjol & Friends la Pub Skit’77.

Sâmbătă, de la 20:30, Stand Up cu Nae Nicolae, Gabi Dinu și Florentin Păune la Hydro, în Blaj.

Cu siguranță îl știi de la iUmor și cu siguranță ai râs pe canapea când l-ai văzut. Acum poți să râzi pe scaun, live, pentru că Nae Nicolae vine în Blaj, sâmbătă, pe 26.11.2022, de la 20:30, la Hydro. Parteneri de comedie vor fi Florentin Păune și Gabriel Dinu. Show-ul este destinat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Sâmbătă, la 21:30, AmaTur: Turneu A „Cupa Unirii 104”, organizat de AmaTur România la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”.

Sâmbătă, de la 23:00, Saturday Party alături de MC Kotto, la Stage Club.

Vino sâmbătă în club să te bucuri de o nouă seară de distracție alături de MC Kotto.

Sâmbătă, la 23:00, Retro Party la Club Kalabria.

Duminică, de la 10:00, Via ferrata Cheile Turzii, duminică 27 Nov 2022, ieșire organizată de Clubul Montan Apuseni.

Clubul Montan Apuseni în parteneriat cu AlpinExpe te invită la via ferrata în Cheile Turzii! Activitate de închidere sezon. Vei învăța să folosești corect echipamentul specific iar adrenalina e garantată! Deținem echipament propriu, certificat UIAA și ghizi montani autorizați. Nu lucrăm cu intermediari și nu folosim echipament închiriat! Se adresează persoanelor cu o condiție fizică bună, fără rău de înălțime, sau care au mai parcurs trasee de via ferrata în prealabil.

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy