Home » Wizz Air Cluj-Napoca Marathon lansează competiția designerilor

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon lansează competiția designerilor

Scris de: lifestyledecluj

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon și Runners Club a lansat o competiție și pentru graficienii și pasionații de design grafic. Pentru prima dată în istoria celui mai important eveniment de alergare din Transilvania, tricourile vor purta designul propus de fanii evenimentului de alergare.

Campania are loc în perioada 11 aprilie – 20 mai 2022 și se desfășoară în colaborare cu Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. UAD participă la competiție prin studenți reprezentanți ai departamentelor: Arte textile – Design textil (Director departament – conf. univ. dr. Livia Petrescu), Moda – Design vestimentar (Director departament – prof. univ. dr. Elena Basso-Stănescu) și Design (Director de departament – conf. univ. dr. Mihnea George Ciprian). 

Designerii grafici și pasionații de design sunt provocați să-și lase imaginația să alerge liberă și să creeze un model de tricou de alergare ce ar putea fi purtat de mii de alergători. Doritorii se pot înscrie și trimite propunerile lor pe adresa de mail a organizatorilor (office@maraton-cluj.ro) până la data de 10 mai 2022. 

Marele câștigător va fi ales de un juriu al asociației Runners Club, împreună cu comunitatea de alergători, care va putea vota propunerile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cea mai apreciată variantă va fi imprimată pe tricourile de concurs ale Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2022. În plus, câștigătorul primului loc va primi din partea companiei aeriene Wizz Air vouchere în valoare de 200 de euro pentru zboruri către destinațiile dorite, dar și dreptul de a participa gratuit la maraton. Locurile II și III vor fi premiate cu vouchere în valoare de 100 de Euro, respectiv 50 de Euro de la Wizz Air, și acces gratuit la maraton. Cei interesați, pot să afle mai multe detalii din Regulamentul concursului.

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon ajunge anul acesta la cea de-a 11-a ediție și va avea loc în 4 septembrie. Punctul de întâlnire va fi, ca de obicei, stadionul Cluj Arena. Evenimentul include șase probe:

  1. Maratonul Wizz Air
  2. Semimaratonul Hervis
  3. Ștafeta ZuzuFit
  4. Cros 10 km Garmin
  5. Cros 4 km P4B
  6. Proba Family Mage Image

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon este unul dintre cele mai mari evenimente sportive din România ce reunește, într-o competiție deschisă, alergători profesioniști și amatori, atât din țară, cât și din străinătate. 

maraton-cluj.ro

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy