Home » Zephyrus, alături de noi la Conferința 10 femei de 10

Zephyrus, alături de noi la Conferința 10 femei de 10

Scris de: lifestyledecluj

Așa cum bine știți, mai e puțin până la Conferința 10 femei de 10, pe care o organizăm pe 10 martie la Cluj.

Suntem încântați, onorați și extrem de recunoscători pentru toată energia pozitivă care s-a strâns în jurul acestui proiect, pe care îl vom organiza cu siguranță și la anul viitor.

Este însă momentul acum să vă mai dezvăluim o surpriză. Fundalul muzical și buna dispoziție va fi asigurată de Ioana și Ana Maria, două femei talentate care, vă garantăm din proprie experiență, se potrivesc ca o mănușă pentru ziua elegantă și plină de clasă pe care o pregătim.

Fondat în 2017, Zephyrus este un duet „out of the box”, care își propune să aducă rafinamentul îmbinării dintre sunetele pianului și ale viorii aproape de public, dincolo de sălile de spectacole. Numele duetului este inspirat de căldura și prospețimea vântului primăverii, zefirul, aceeași căldură și prospețime pe care Ioana Dîrvă și Ana Maria Crainic o transmit prin interpretarea lor, fie că este vorba de adaptări ale unor piese clasice sau de reinterpretări contemporane ale unor genuri populare, precum pop-rock, tango sau coloane sonore din filme.

Muzica acestora reprezintă coloana sonoră perfectă a unui eveniment privat sau a unei seri memorabile într-un local, zone în care artistele și-au desfășurat o parte importantă a activității. Dincolo de asta, Art in the Street, Zilele Clujului, Premiera internațională a filmului mut Manasse (proiectată la Cinema Victoria, în 2022, cu acompaniament live conceput și interpretat de către Zephyrus) sunt câteva dintre evenimentele publice în cadrul cărora artistele au concertat, din momentul fondării duetului, în 2017 și până în prezent.

Duo-ul Zephyrus înflorește prin implicarea, dedicarea și experiența celor două artiste, care au la activ numeroase premii naționale și internaționale, studii în cadrul unor instituții de învățământ de referință, turnee, concerte și participări în proiecte clasice și avangardiste.

Mulțumim frumos Zephyrus că ați acceptat să ne fiți alături!

Ne vedem pe 10 martie! Ultimele bilete aici.

Partneri:  MEZUMFornetti RomâniaOpticlinic MED

SusținătoriBBMJOLIDONYVES ROCHER, Princess Nails SpaMagnoliaND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITALife Dental Spa.

Shopping partner: Iulius Mall Cluj-Napoca

Concept creativ& grafică a conferinței: POI Agency

Un eveniment marca Lifestyle de Cluj, Susținut de SPARK SCHOOL.

––––-

Nota bene: Evenimentul va fi pozat și filmat de către prietenii de la M Studio, materialele urmând a fi utilizate în scop publicitar în mediul online și offline. Participarea la eveniment implică acceptul utilizării imaginii tale.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy